Bayern Münchenin legendapelaaja toivoo seuran unohtavan Leroy Sanén: ”Hän ei sovi sinne ollenkaan”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin entinen puolustaja Willy Sagnol toivoo, että seura unohtaa Manchester Cityn laitahyökkääjän Leroy Sanén.

Hallitseva Saksan mestari on tehnyt useassa yhteydessä selväksi, että se haluaa 24-vuotiaan saksalaiskiiturin riveihinsä. Lehtitietojen mukaan Sané oli lähellä siirtoa Müncheniin jo viime kesänä, mutta sitten hän loukkaantui heti kauden ensimmäisessä ottelussa, mikä pisti neuvottelut jäihin.

Sky Sportsin mukaan Bayern on valmis maksamaan 60-70 miljoonaa euroa Sanésta, jonka sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Ranskan A-maajoukkueessa 58 ottelua pelannut Sagnol, 43, kehottaa saksalaisjättiä suuntaamaan katseensa muualle. Sagnol edusti Bayernia pelaajana yhdeksän vuotta ja vuonna 2017 myös valmentajana.

– Hänen luonteensa ei vastaa yhtään sitä, mitä Bayern hakee, sanoi Sagnol RMC:n haastattelussa.

– Minusta hän ei sovi sinne ollenkaan. Hänellä on ollut paljon ongelmia Manchester Cityssä ja maajoukkueessa.

Sagnolin mukaan Bayernin olisi järkevämpää säästää Sanén siirtoon tarkoitetut rahat ja käyttää ne Bayer Leverkusenin 20-vuotiaaseen tähtipelaajaan Kai Havertziin.

– Nyt puhutaan 80 miljoonan euron siirrosta. Siinä tapauksessa minä kaivaisin vielä 20 miljoonaa ja ostaisin Kai Havertzin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!