Argentiinalaistoimittaja Veronica Brunati twiittasi aiemmin, että Lionel Messillä ja Manchester Cityllä on jo sopu ”numeroista”. Brunati kuitenkin poisti kyseisen twiittinsä myöhemmin, mutta huhumylly Messin City-siirrosta ottaa jatkuvasti lisää kierroksia.

Manchester Cityä on pidetty todennäköisenä vaihtoehtona Messin uudeksi seuraksi sen jälkeen, kun argentiinalaistähti tiputti uutispommin ilmoittaessaan halustaan jättää Barcelona.

Brunati ei avannut tarkemmin, mistä numeroista on kyse, mutta sen voisi päätellä tarkoittavan Messin palkkaa Cityssä.

[readmore from=Lionel-Messi]

Numerot ovat olleet myös muuten spekulaation kohteena, sillä Cityn maalitykki Sergio Agüero vaihtoi sosiaalisen median tiliensä nimimerkeistänsä pelinumeron 10 pois. Huhuissa tätä on pidetty merkkinä siitä, että pelinumero vapautettaisiin Messin käyttöön.

Agüero ja Messi ovat tunnetusti hyviä ystäviä keskenään, mitä on pidetty Cityn valttina houkutellakseen yhden kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista Brittein saarille. Sanomattakin on selvää, että myös City-manageri Pep Guardiolan kanssa yhteenpaluu voisi olla Messille kiinnostava tekijä.

Brunati tietää kertoa myös, että Messin lähtö ei riipu Barcelonan puheenjohtajan Josep Bartomeun jatkosta. Brunati kertoo, että Messin mukaan seura ei pysty enää pelillisesti kilpailemaan korkeimmalla tasolla.

Katalonialaismedia TV3:n mukaan Bartomeu on valmis luopumaan puheenjohtajan pallistaan, mikäli Messi kertoo julkisesti tämän olevan syynä lähtöhaluihin.

LUE LISÄÄ: Näkökulma: Näin Lionel Messi istuisi Manchester Cityn systeemiin – Valioliigan valloitus voi alkaa

(Otsikkoa ja sisältöä muokattu 27.8.2020 klo 17.47: Brunati poisti twiittinsä Messin ja Cityn sovusta numeroihin liittyen tämän jutun julkaisun jälkeen)