Liverpool eksoottisessa joukossa seurajoukkueiden MM-kisoissa – otteluita voi katsoa Suomessa

Maksu-tv-yhtiö C More näyttää jalkapallon seurajoukkueiden MM-turnauksen ottelut suorina lähetyksinä kanavillaan. Maailman parhaan seuran tittelistä pelaavat valioliigaseura Liverpool sekä Flamengo, Monterrey, Al Hilal, Hienghène, ES Tunis ja Al Sadd. Ottelut alkavat keskiviikkona 11. joulukuuta ja mestari on selvillä 21. joulukuuta.

Fifa Club World Cupissa kohtaavat eri maanosien mestaruusturnausten voittajat. Liverpool edustaa Eurooppaa Mestarien liigan voittajana ja on brasilialaisen Flamengon ohella turnauksen suurin voittajasuosikki.

– Muut seurat tarjoilevat suomalaisille futisseuraajille eksoottisempia elämyksiä. Harvemmin tulee nähtyä suorana vaikkapa Afrikan mestarin Tunisin tai Keski- ja Pohjois-Amerikan ykkösen, meksikolaisen Monterreyn, edesottamuksia, C Moren jalkapallotuottaja Minna Korkka sanoo tiedotteessa.

Aasian mestarina kentille astelee saudiarabialainen Al Hilal, ja turnausta isännöivää Qataria edustaa paikallinen seura Al Sadd. Oseanian mestari Hienghène Sport on turnauksen piskuisin tiimi: tavallisesti Oseaniaa edustaa joukkue Australiasta tai Uudesta-Seelannista, mutta nyt paikan valtasi itselleen Uuden-Kaledonian mestari. Saarivaltiossa on alle 300 000 asukasta eli noin puolet vähemmän kuin Liverpoolin kaupunkialueella.

Vuodesta 2000 pelatun turnauksen mestari on aina ollut Etelä-Amerikan tai Euroopan edustaja. Kolmena viime talvena pytyn on nostanut ylös espanjalaisjätti Real Madrid.

Liverpool pelaa tällä viikolla vielä Mestarien liigaa ja Valioliigaa ennen Qatariin siirtymistään ja saakin aloittaa mestaruusturnauksen Flamengon tavoin suoraan välierävaiheesta.

Ottelut selostetaan englanniksi ja nähdään C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa.

Otteluohjelma

1. kierros
Ke 11.12. klo 19.25 Al-Sadd – Hienghène

2. kierros
La 14.12. klo 15.55 Al Hilal – ES Tunis
La 14.12. klo 19.25 Monterrey – Al-Sadd tai Hienghène

Ottelu 5. sijasta
Ti 17.12. klo 16.25 Joukkueet eivät vielä tiedossa

Välierät
Ti 17.12. klo 19.25 Flamengo – ?
Ke 18.12. klo 19.25 Liverpool – ?

Pronssiottelu
La 21.12. klo 16.25

Loppuottelu
La 21.12. klo 19.25