Jürgen Klopp avasi mestari-Liverpoolin kesän siirtosuunnitelmia

© Kuva: Getty Images

Liigamestaruuden varmistaneen Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on avannut seuran suunnitelmia siirtomarkkinoilla. Asiasta kerrotaan Sky Sportsin verkkosivuilla.

Vaikka Liverpoolilla olisi käytössään paljon rahaa pelaajasiirtoihin koronapandemian sekoittaman kauden jälkeen, Klopp vihjaa, ettei koko kassan käyttäminen olisi helppoa tai edes välttämättä oikein.

Nykypelaajista muun muassa Xherdan Shaqirin ja Adam Lallanan odotetaan jättävän seuran. Liverpool yhdistettiin pitkään RB Leipzigin kärkimieheen Timo Werneriin, mutta seura lopulta vetäytyi kilvasta, ja pelaaja siirtyi Chelsean riveihin.

– Korona on tietenkin vaikuttanut molempiin puoliin, sekä lähtöihin että hankintoihin. Se on täysin normaalia, ja ei yksinkertaisesti ole todennäköistä, että kesästä tulisi maailman kiireisin, Klopp toteaa.

– Mutta ehkä vuoden myöhemmässä vaiheessa, mikäli siirtoikkuna on edelleen auki, me tiedämme enemmän. Mutta tämä joukkue… katsokaa sitä. Se ei ole joukkue, jota pitäisi muuttaa nyt ja sanoa ”OK, me tarvitsemme vahvistusta tälle ja tälle paikalle”.

Kloppin mukaan Liverpoolilla on 16 tai 17 pelaajaa, jotka kaikki pystyvät pelaamaan samalla tasolla. Manageri sanoo, että koko joukkuetta aiotaan käyttää.

– Emme voi käyttää miljoonia ja miljoonia ja miljoonia, koska me haluaisimme tehdä niin tai ajattelisimme sen olevan mukavaa. Emme koskaan ole halunneet sitä.

Liverpool hankki Alisson Beckerin maalivahtien ME-summalla kesällä 2018, mutta sen jälkeen seura ei ole tehnyt jättihankintoja.