Liverpool-taiturin unelmaosuma yllätti myös Jürgen Kloppin: ”Hänen tekniikallaan pystyy tuollaiseen, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Liverpool jatkoi voittokulkuaan Mestarien liigassa keskiviikkona kaatamalla Porton kotikentällään 2-0.

Anfieldin isännät olivat varmistaneet jatkopaikan ja lohkovoiton jo aiemmin voitettuaan neljä ensimmäistä peliään, mutta Liverpoolin manageri Jürgen Klopp laittoi silti kentälle varsin vahvan kokoonpanon, joka hoiti homman kotiin.

Thiago Alcântara ja Mohamed Salah onnistuivat maalinteossa Liverpoolille. Varsinkin espanjalaistaituri Thiagon näyttävä osuma sai yleisön hurmioon. Peliväline pomppi vapaapotkun jälkitilanteessa noin 25 metrin päähän maalista, ja Thiago pamautti vastapallosta komean puolivolleyn verkon perukoille.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoi pelin jälkeen, että Thiagon taidot ovat kaikkien tiedossa, mutta ei hän ihan viikottain vastaavia maaleja viimeistele.

– Kaikki, jotka näkevät Thiagon treeneissä tietävät, että hänen tekniikallaan pystyy tuollaiseen, mutta ei hän edes sellaisella tekniikalla vetele säännöllisesti tuollaisia tykkejä, sanoi Klopp BBC:n mukaan.

Saksalaismanagerin mukaan Liverpool halusi pistää kotiyleisölle show’n pystyyn, mutta kokeellinen kokoonpano toi omat haasteensa pelaamiseen.

– Me olisimme voineet pelata paremmin ja olla rauhallisempia avausjaksolla, mutta olimme hieman liian hektisiä. Se ei ole mitenkään tavatonta, kun laittaa kentälle joukkueen, joka ei ole pelannut paljon yhdessä.

– Jotkut ihmiset varmaan ajattelivat, että tulemme pelaamaan helpon ottelun, mutta me emme olleet täällä sitä varten. Anfield oli myyty loppuun, joten me halusimme voiton.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!