Voisiko Ivan Gazidis olla vielä vihatumpi Pohjois-Lontoossa? Tämä siirto mahdollistaisi sen

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen toimitusjohtaja Ivan Gazidis ei juuri positiivista sanaa osakseen seuran kannattajakunnalta saa. Etelä-afrikkalaisen katsotaan laajalti oleva syyllinen taloudelliseen ahdinkoon, johon jätti lontoolaiset, siirtyessään AC Milanin pomoksi. Mikäli viime päivien juoruissa olisi hivenkään perää, voisi Gazidis-antipatia yhä nousta.

Huhumyllyssä ollaan taas yhdistelty asioita maailman eri laidoilta, ja päästy ajatukseen, jonka mukaan viime kesänä Emiratesille saapunut Lucas Torreira saattaisi olla siirtymässä Milaniin. Uruguaylais-keskikenttämies antoi maajoukkuekomennuksensa aikana lausuntoja kotimaansa Ovacionille.

– En tiedä, onko Englannissa juurikaan asioita, joista nauttisin. Italiassa asiat olivat paremmin. Englanti on kuin toinen maailma.

Goonereiden suosikiksi varsinkin alkukauden hyvien otteittensa myötä pelannut 23-vuotias täsmensi vielä sopetumisongelmiaan.

– Kielimuuri estää minua kommunikoimasta joukkuetovereitteni, ja muiden ihmisten kanssa. On hyvin vaikeaa, kun ei pysty keskusteluun.

Vauhtia AC Milan -huhulle antavat luonnollisesti seuran valmennuksessa tapahtuneet muutokset. Milanolaisten ohjat ottaa Gennaro Gattuson tilalle nimetty Marco Giampaolo – joka oli Torreiran valmentaja Sampdoriassa.

Uruguaylaismedian julkaisemat lyhyet lausunnot ovat melkoisessa ristiriidassa sen kanssa, mitä terrierimäinen peluri on puhunut Lontoossa ollessaan. Arsenalin ja Torreiran välinen sopimus on voimassa vuoteen 2023.

Kertoimet ottelulleArsenal - Everton23.02.2020