Voisiko Ivan Gazidis olla vielä vihatumpi Pohjois-Lontoossa? Tämä siirto mahdollistaisi sen

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen toimitusjohtaja Ivan Gazidis ei juuri positiivista sanaa osakseen seuran kannattajakunnalta saa. Etelä-afrikkalaisen katsotaan laajalti oleva syyllinen taloudelliseen ahdinkoon, johon jätti lontoolaiset, siirtyessään AC Milanin pomoksi. Mikäli viime päivien juoruissa olisi hivenkään perää, voisi Gazidis-antipatia yhä nousta.

Huhumyllyssä ollaan taas yhdistelty asioita maailman eri laidoilta, ja päästy ajatukseen, jonka mukaan viime kesänä Emiratesille saapunut Lucas Torreira saattaisi olla siirtymässä Milaniin. Uruguaylais-keskikenttämies antoi maajoukkuekomennuksensa aikana lausuntoja kotimaansa Ovacionille.

– En tiedä, onko Englannissa juurikaan asioita, joista nauttisin. Italiassa asiat olivat paremmin. Englanti on kuin toinen maailma.

Goonereiden suosikiksi varsinkin alkukauden hyvien otteittensa myötä pelannut 23-vuotias täsmensi vielä sopetumisongelmiaan.

– Kielimuuri estää minua kommunikoimasta joukkuetovereitteni, ja muiden ihmisten kanssa. On hyvin vaikeaa, kun ei pysty keskusteluun.

Vauhtia AC Milan -huhulle antavat luonnollisesti seuran valmennuksessa tapahtuneet muutokset. Milanolaisten ohjat ottaa Gennaro Gattuson tilalle nimetty Marco Giampaolo – joka oli Torreiran valmentaja Sampdoriassa.

Uruguaylaismedian julkaisemat lyhyet lausunnot ovat melkoisessa ristiriidassa sen kanssa, mitä terrierimäinen peluri on puhunut Lontoossa ollessaan. Arsenalin ja Torreiran välinen sopimus on voimassa vuoteen 2023.