Thomas Tuchel olisi halunnut Atlético-tähden PSG:hen – Chelsea saa vastaansa hurjavireisen konkarin

© Kuva: Getty Images

Chelsean urakka Mestarien liigan neljännesvälierissä alkaa tänään tiistaina, kun se kohtaa Atlético Madridin.

Atléticon vaarallisinta pelaajaa ei tarvitse pohtia pitkään tai hartaasti, sillä vaihtoehtoja on vain yksi: 34-vuotias konkarihyökkääjä Luis Suárez.

Uruguayn maajoukkuekärki vaihtoi tämän kauden alussa seuraa dramaattisissa merkeissä, kun Barcelona ilmoitti, ettei sillä ole enää käyttöä historiansa kolmanneksi parhaalle maalintekijälle. Atlético maksoi Suárezista korvauksen, joka oli lehtitietojen mukaan lähinnä muodollinen.

Kauden mittaan Barcelona on hieman ironisesti yhdistetty hyökkääjästä toiseen samalla, kun Suárez on mättänyt maaleja uudelle seuralleen. Espanjan La Ligassa hän on onnistunut maalinteossa 16 kertaa, mihin on kyennyt hänen lisäkseen vain muuan Lionel Messi, Suárezin pitkäaikainen joukkuekaveri ja hyvä ystävä.

Chelsean manageriksi viime kuun lopussa pestattu Thomas Tuchel paljasti, että hän olisi halunnut Suárezin edelliseen seuraansa PSG:hen, kun kävi ilmi, että uruguaylaishyökkääjä on lähdössä Barcelonasta. Nyt maisemaa ovat vaihtaneet sekä Tuchel että Suárez, mutta saksalaisluotsi ei päässytkään tekemään töitä toivepelaajansa kanssa, vaan miettimään, miten hänet saisi pysäytettyä.

– Se oli mahdollisuus. Me kuulimme huhut, joiden mukaan hän oli lähdössä Barcelonasta. Kuka ei olisi kiinnostunut hankkimaan yhtä kaikkien aikojen ja nykyhetken parhaimmista hyökkääjistä? sanoi Tuchel Goalin mukaan.

– Me koitimme onneamme, mutta emme onnistuneet. Hän päätti pysyä Espanjassa ja siirtyä Atléticoon ja hän on osoittanut tasonsa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

– Hän on luontainen, synnynnäinen hyökkääjä. Hänellä on tietynlainen mentaliteetti, joka vain hyökkääjillä on. Hän haluaa näyttää tahtonsa, intensiteettinsä ja raivonsa tehdä ja tehdä ja tehdä maaleja, mutta hän ei ole silti ikinä kylläinen.

– Mikä mentaliteetti, mikä pelaaja! Minulla ei ole tekemistä hänen ja Chelsean välisen historian kanssa, eikä minusta ole ikinä hyväksi katsoa liian pitkälle menneisyyteen. Me katsomme vain eteenpäin.

– Me pelaamme häntä ja Atléticoa vastaan huomenna ja me tunnemme hänen ominaisuutensa. Olemme tietoisia niistä ja yritämme estää häntä tekemästä maaleja.

Tuchelilta kysyttiin, haluaisiko hän hankkia Suárezin myös Chelseaan.

– En tiedä. Siinä oli kyse yksittäisestä hetkestä ja ehkä hän olisi sopinut ryhmäämme Pariisissa. Nyt asiat ovat eri tavalla.

– Hänellä on sopimus Atlético Madridin kanssa, eikä sitä (siirtoa Chelseaan) kannata rehellisesti sanottuna miettiä. Minä en ole miettinyt ja suurella todennäköisyydellä mekään emme mieti.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.