Manchester City jatkoi murskaavia otteitaan FA Cupin puolella, kun se kaatoi Mestaruussarjan kärkiseuroihin lukeutuvan Swansean luvuin 3-1 kilpailun viidennellä kierroksella.

Keskiviikon tuloksen myötä Pep Guardiolan miehistö on voittanut nyt 15 peräkkäistä otteluaan kaikki kilpailut mukaan lukien. Yksikään toinen Englannin pääsarjaseura ei ole pystynyt aiemmin samaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
🚨RECORD BREAKERS🚨

Man City become the first English top-flight team to win 15 straight games in all competitions 👏

Man Cityn avausmaalista vastasi laitapuolustaja Kyle Walker, jonka matala keskitys kohti Ferran Torresia vieri suoraan maaliverkon perukoille. Puolen tunnin kohdalla syntynyt osuma jäi avausjakson ainoaksi, mutta tilaisuuksia oli myös useampaan.

Toisen puoliajan City aloitti entistä tehokkaammin, kun se takoi kaksi maalia viiteen minuuttiin tauon päätyttyä.

Rodri pelasi Raheem Sterlingin ensiksi läpi vasemmalta laidalta. Kapteeninnauhaa kantanut englantilaishyökkääjä kuljetti boksiin ja painoi pelivälineen oikeaan alakulmaan.

Vain hetkeä myöhemmin Gabriel Jesus latasi pallon Bernardo Silvan tiputuksesta Freddie Woodmanin selän taakse näyttävän käännöksen jälkeen. Swansea ei yksinkertaisesti löytänyt keinoja Cityn pysäyttämiseksi ja peli näytti selvältä.

Kolmannen maalin myötä City otti jalan pois kaasulta ja pelin tempo hidastui. Kun ottelua oli takana 77 minuuttia, sai Swansea aikaan jopa yhden kavennusosuman. Kotijoukkueen 20-vuotias debytantti Morgan Whittaker ohitti Zack Steffenin laukauksellaan rangaistusalueen reunalta.

Kavennusosumasta huolimatta Swansea jäi Liberty Stadiumilla selväksi kakkoseksi ja Man City marssi FA Cupin kahdeksan parhaan joukkoon historiallisen saavutuksen saattelemana.