Manchester United on pienimuotoisessa hätätilassa Marcus Rashfordin loukkaannuttua – seura tarvitsee pikaisesti uutta voimaa hyökkäystensä kärkeen. Etsinnässä on tietojen mukaan ensisijaisesti lainapelaaja.

Gary Neville sanoo kuitenkin podcastissaan, ettei yksi pelaaja vielä auta paljoa. United-konkari katsoo tarvetta olevan myös muille pelipaikoille, mielellään näillekin pikaisesti. Neville uskoo Unitedin taistelevan vielä Chelsean kanssa Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta Valioliigassa, sekä tietenkin menestyksestä Eurooppa-liigassa.

– Rashfordin loukkaantuminen on massiivinen isku. Hän on ollut loistava. Unitedilla on nyt edessään todella tärkeät pelit sekä FA Cupissa, että Liigacupissa. Hänen menettämisensä tässä vaiheessa on todella kova paikka Ole Gunnar Solskjærille.

Kaikki kilpailut huomioiden 19 maalia joukkueelleen iskeneen kärjen menetys on sinänsä vaikeaa, mutta helppoa ei ole muillakaan osa-alueilla.

– Kärjessä on ohutta, mutta myös kun katsoo keskikenttää; synkkää on. Paul Pogba on vasta operoitu, ja Scott McTominay on sivussa. Tapahtua pitää vielä näidenkin tonttien ulkopuolella. United tarvitsee topparin, vasemman puolustajan ja laitapelaajan. Kaiken kaikkiaan löytyä pitäisi viisi tai kuusi uutta nimeä.

Kaksi kauppaa pitäisi tehdä todella pian, eikä kehitys vaikuta hyvältä.

– Keskikenttäpelaaja ja kärki ovat oleellisia. Tähän joukkueeseen on käytetty satoja miljoonia, mutta näyttää siltä että siihen pitää käyttää vielä satoja miljoonia lisää. Se on huolestuttavaa.

Lähde: Sky Sports