Manchester United nousi Chelsean kantaan – Bruno Fernandes toppuutteli puheita ”super-akselista”

© Kuva: Getty Images

Manchester United kävi jättämässä Brighton Hove & Albionin muotoisen jäljen Amex Stadiumin pintaan, voittamalla tiistai-illan ainoan valioliigakohtaamisen tylysti 3-0.

Joukkue nousi nyt jo kahden pisteen päähän nelospaikan Chelseasta, jolla on toki kierroksen pelinsä vielä pelaamatta. Blues kohtaa keskiviikon vieraspelissään putoamiskamppailuun ajautuneen West Hamin.

Manageri Ole Gunnar Solskjærin housuissa on nyt mukava olla; joukkue on edennyt tappioitta jo 15 ottelun ajan.

– Olimme keskittyneitä. Nyt palaudumme sunnuntain Bournemouth-ottelua varten. Oli mahtavaa päästä 3-0 -tilanteeseen (jo 50. peliminuutilla), niin että sain Bruno Fernandesin ja Luke Shawn vaihtoon. Heillä oli takanaan kova viikonloppu, pelattuamme 120 minuuttia FA Cupissa (Norwichia vastaan).

Fernandes teki kaksi punaisten maaleista, ja keräsi jälleen mainesanoja. Portugalilainen nähtiin keskikentällä yhdessä Paul Pogban kanssa.

– En halua puhua paljoa yhteispelistämme. Olemme tyytyväisiä siihen, mutta minä olen tyytyväinen pelatessani kenen tahansa kanssa. Meillä on laatumme, ja osaamme yhdistää niitä, mutta se on mahdollista myös muiden joukkueemme pelaajien kesken.

Lähde: Sky Sports

Päivitetty 1.7.2020 klo 09:52: Fernandes teki kaksi maalia