Manchester United äärirajoilla – Juan Mata myönsi tylyn faktan, Ole Gunnar Solskjær harmitteli olosuhteita: ”Olemme tottuneet maailman parhaaseen”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedilla on hyvässä lykyssä kaksi peliä vielä jäljellä kautta 2019-20. Kausi on ollut todella pitkä, mikä ei voi olla näkymättä. Juan Mata myönsikin suoraan, että joukkue on väsynyt.

Untied nappasi Eurooppa-liigan välieräpaikan maanantai-iltana, kun se kaatoi jatkoajan jälkeen FC Kööpenhaminan maalein 1-0. Seuraava peli on sunnuntaina. United saa välierään kuuden päivän huilin, mikä tulee varmasti tarpeeseen. Välierävastustaja selviää tänään, tiistaina, otteluparista Wolverhampton-Sevilla.

– Mielestäni joukkue on aika väsynyt fyysisesti, mutta samaan aikaan tässä vaiheessa kautta on tärkeä voittaa pelejä, kuten teimme tänään (maanantaina), Juan Mata sanoi ESPN:n mukaan.

Jatkoajan uurastanut United saa välierään yhden lepopäivän vastustajaansa enemmän. Se voi nousta arvoon arvaamattomaan. Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær harmitteli, ettei olosuhteet Kölnissä ole samaa luokkaa kuin Manchesterissa. Toisaalta olosuhteet ovat samat kaikille.

– Olosuhteet eivät ole samat, joihin olemme tottuneet, mutta se ei ole mikään tekosyy. Jokaisella joukkueella on samat olosuhteet. Olemme tottuneet maailman parhaimpiin olosuhteisiin, mitä tulee palautumiseen ja valmistautumiseen. Meidän täytyy vain nyt ottaa kaikki irti vaikeasta tilanteesta kuumassa ja kosteissa olosuhteissa.

Solskjær myös muistutti, että palautumisaikaa on vähintään riittävästi.

– Meillä on nyt kuusi päivää valmistautua peliin. Ei meillä kovin usein ole sellaista, Solskjær huomautti.