Lähde: Manchester Unitedilta vaaditaan hurjaa siirtosummaa – alkuperäinen tarjous yli puolet pienempi

© Kuva: Getty Images

Manchester United on ollut jo tovin kiinnostunut englantilaispuolustaja Kieran Trippieristä.

30-vuotias laitapuolustaja on edustanut kaksi edellistä kautta Atlético Madridia, mutta on tiettävästi kiinnostunut palaamaan kotimaahansa.

Atlético Madrid on kuitenkin asettanut riman siirtosumman osalta niin korkeaksi, että laitapuolustajan siirto manchesterilaisseuraan, tai ylipäätään paluu Englantiin ei näytä todennäköiseltä.

Mundo Deportivon mukaan Atlético haluaa Trippieristä peräti 35 miljoonan euron siirtokorvauksen. Englantilaispuolustajan vuoteen 2023 asti ulottuvassa sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta madridilaisseura on valmis joustamaan koronapandemian aiheuttaman heikon taloustilanteen vuoksi siirtosummassa viidellä miljoonalla eurolla.

On kuitenkin epätodennäköistä, että Manchester United suostuisi maksamaan 35 miljoonaa euroa Trippieristä. United on lehtitietojen mukaan tehnyt puolustajasta jo tarjouksen, joka oli 14 miljoonaa euroa – yli puolet vähemmän Atléticon haluamasta.

Englannin EM-kisaryhmään kuuluva Trippier on aiemmin urallaan pelannut kahdessa valioliigaseurassa: Burnleyssä ja Tottenhamissa.