Ole Gunnar Solskjær perusteli ihmetystä herättäneitä vaihtojaan – kapteenilta synninpäästö Jesse Lingardille

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin taival Mestarien liigassa ei olisi voinut juuri huonommin alkaa, kun se hävisi tiistai-iltana Young Boysille lukemin 1-2. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Ottelun avausmaalin Unitedille iski Cristiano Ronaldo maanmiehensä Bruno Fernandesin syötöstä avausjaksolla. Kamppailun 35. minuutilla Aaron Wan-Bissaka otti punaisen kortin, ja manchesterilaiset joutuivat puolustuskannalle.

Sveitsiläiset iskivät ottelun tasoihin 66. minuutilla ja lopulta voitto-osuman vielä lisäajan viidennellä minuutilla, kun Jesse Lingardin karmea harhasyöttö alaspäin kostautui.

Unitedin norjalaismanageri Ole Gunnar Solskjær otti portugalilaiskaksikkonsa (Ronaldo ja Fernandes) vaihtoon, kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia. Tilalle tulivat Lingard ja Nemanja Matic.

– Peliä oli pelattu jo 70 minuuttia, ja he olivat juosseet paljon tänään ja lauantain pelissä [viitaten Ronaldoon ja Fernandesiin]. Halusimme Nemanja Maticin kokemuksen ja Jesse Lingardin jalkoja kentälle, norjalainen totesi ottelun jälkeen.

Unitedin kapteeni Harry Maguire puolusti ratkaisevaan virheeseen sortunutta Lingardia ottelun jälkeen.

– Se on jalkapalloa. Ihmiset tekevät virheitä. Emme syytä Jesseä. Olen varma, että jokainen kentällä ollut teki virheitä tänään, Maguire totesi.

Lähde: BBC