”Se oli kuin perhe” – Patrice Evra kertoo Manchester Unitedin vuoden 2008 ryhmän pitävän edelleen päivittäin yhteyttä

© Kuva: Getty Images

Manchester United voitti vuonna 2008 niin Valioliigan kuin Mestarien liigan. Tuon vuoden Sir Alex Fergusonin luotsamaa joukkuetta pidetään laajalti kaikkien aikojen parhaimpana Unitedin ryhmänä.

Joukkueen ranskalainen laitapuolustaja Patrice Evra kertoi Amazon Prime Videon Valioliiga-ohjelmassa, että vuoden 2008 ryhmän jäsenet pitävät edelleen aktiivisesti yhteyttä toisiinsa.

– Olemme onnekkaita, koska meillä on edelleen WhatsApp-ryhmä. Joka aamu me nauramme toisillemme, Evra kertoi.

– Se ryhmä on todella aktiivinen. Rio (Ferdinand)teki sen muinoin. Pysymme yhteydessä toisiimme ja pidämme hauskaa. Se ei ollut vain joukkue vaan se oli kuin perhe.

Evra kertoo keskustelleensa Edwin van der Sarin kanssa, kun tämä lopetti menestyksekkään uransa. Ranskalaispakki oli kysynyt van der Sarin kuulumisia ja tämä oli vastannut ikävöivänsä juuri tuota vuoden 2008 joukkuetta.

– Monet pelaajat jäävät kaipaamaan lopetettuaan juuri pukukoppia. Se kaikki naljailu ja tarinat, Evra jatkoi.

Gary Neville pelasi koko ammattilaisuransa Unitedissa ja hän on sanonut aiemmin, että vuoden 2008 joukkue oli erityislaatuinen. Hänen mukaansa ilman Pep Guardiolan Barcelonaa se olisi todennäköisesti kaikkien aikojen paras joukkue maailmassa.

Evran kanssa Amazon Primen ohjelmassa puhunut Arsenalin legenda Thierry Henry ei kertomansa mukaan omaa aivan samanlaista kontaktiverkostoa vanhaan menestysjoukkueeseensa.

Arsenal voitti mestaruudet vuosina 2002 ja 2004. Henryn kanssa samassa seurassa pelasi nykyinen Sportsmailin kolumnisti Martin Keown.

Ranskalaishyökkääjä ei koe haluavansa tämän kanssa samaan WhatsApp-ryhmään.

– Martin….Hän oli upea pelaaja, mutta joskus pieni tauko olisi paikallaan. Martin voisi puhua koko Englannin puolesta.

– Ei. En todellakaan ole samassa keskusteluryhmässä Martin Keownin kanssa. Hieno mies ja mahtava jalkapalloilija, mutta ei, Henry naurahti.

Keown paljasti viime vuonna, että Henryn mielestä topparikolossi pelasi häntä vastaan harjoituksissa liian kovaa.

Henry kertoi, että englantilaispelaajat yrittivät tuolloin totuttaa ranskalaiskärkeä maan pelitapaan fyysisillä otteilla harjoituskentällä. Henryn mukaan Keown potki häntä kentältä pukukoppiin asti.

Martin Keownin ja Thierry Henryn välinen kunnioitus toisiaan kohtaan on kiistatonta, mutta WhatsAppissa he eivät keskustele. Getty Images.