Times: Man Unitedin pukukopissa kiehui jo ennen Liverpool-ottelua – pelaajat kyseenalaistaneet Solskjærin valintoja

© Kuva: Getty Images

Manchester United kärsi viime viikonloppuna jo kauden kolmannen tappionsa Valioliigassa, kun se hävisi kotikentällään Liverpoolille murskalukemin 0-5.

Ole Gunnar Solskjærille on vaadittu nöyryytyksen jälkeen äänekkäästi potkuja, mutta hän saa jatkaa tehtävässään ainakin vielä toistaiseksi. Seuralegendan on käännettävä Unitedin kelkka mitä pikimmiten, mutta tehtävä tuntuu mahdottomalta pukukopin ilmapiirin vuoksi.

The Timesin mukaan Man Unitedin pukukopissa kiehui jo viikko ennen Liverpool-ottelua, jolloin joukkue hävisi Leicesterille vieraskentällä lukemin 4-2. Tuolloin osa pelaajista oli kyseenalaistanut Solskjærin valintoja.

Pelaajia ei mainita nimeltä, mutta yhden kerrotaan kyseenalaistaneen Solskjærin päätös nimittää Harry Maguire joukkueen kapteeniksi vuoden 2020 alussa. Toinen pelaaja oli syyttänyt joukkuetovereitaan motivaation puutteesta harjoituksissa, ja kolmas pelaaja ihmetteli sitä, miksi Solskjær on peluuttanut puolikuntoisia pelaajia kauden aikana.

Goalin mukaan Solskjærin peluuttamista kritisoinut pelaaja oli Eric Bailly, joka ei sulattanut sitä, että hän seurasi Leicester-pelin vaihtopenkin puolelta samalla kuin puolikuntoinen Maguire tunaroi kentällä.

Solskjær luotsaa Unitedia vielä ainakin tulevan viikonlopun Tottenham-ottelussa, mutta näiden tietojen valossa valmentajavaihdos on vääjäämättä edessä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!