Peter Schmeichel ehdottaa Manchester Unitedille valmentajaa: ”Se olisi fantastista”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen maalivahti Peter Schmeichel sanoo, että Steve Bruce olisi hyvä ehdokas joukkueen väliaikaismanageriksi.

Viime kuussa Newcastlen jättänyt Bruce, 60, pelasi Schmeichelin, 58, kanssa samaan aikaan Unitedissa 1990-luvulla.

Manchesteriläiset etsivät parhaillaan väliaikaismanageria, joka voisi ottaa ohjat kauden loppuun saakka. United antoi viime sunnuntaina kenkää Ole Gunnar Solskjærille, joka luotsasi ryhmää vajaan kolmen vuoden ajan.

Tällä hetkellä joukkueen väliaikaisessa vetovastuussa on Michael Carrick, joka on ollut kesästä 2018 alkaen valmennusryhmässä mukana.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Athleticin tietojen pohjalta, että Bruce on ”erittäin kiinnostunut” Unitedin väliaikaismanagerin pestistä. Schmeichelin mielestä hänen entinen joukkuekaverinsa olisi oivallinen vaihtoehto.

– Minä vain pidän siitä ideasta, Jos kyse on väliaikaisesta hommasta, niin hankkikaa joku, joka tuntee seuraan. Hankkikaa joku, joka tunnetaan seurassa hyvin, kommentoi Schmeichel CBS Sportsille.

– Esimerkiksi Steve Bruce, se olisi fantastista. Minusta olisi hienoa, jos joku tulisi nyt antamaan painetta pelaajille.

– Joku uusi ääni, joka saisi heidät esiintymään kentällä ilman, että tehdään massiivisia muutoksia pelityyliin tai -systeemiin.

– On edettävä pienin askelin. Emme voi vain ottaa isoa loikkaa ja sanoa, että nyt pelaamme prässipeliä. Se ei onnistu. Ensiksi on annettava itseluottamusta kaikille joukkueessa.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!