Manchester City kaatoi Manchester Unitedin sunnuntaina Valioliigan huippukamppailussa Etihadilla lukemin 4-1. Lue ottelusta lisää tästä!

Unitedin takavuosien keskikenttämies Roy Keane lyttäsi täysin entisen seuransa esityksen ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Tiedän, että United on pelannut täällä hyvin viimeisinä vuosina, mutta kaikki me näimme tänään joukkueen esityksen. He lopettivat pelaamisen ja luovuttivat. En ymmärrä sitä. Manageria voidaan syyttää taktisista asioista, mutta kun Manchester Unitedin pelaajat lopettavat juoksemisen se on anteeksiantamatonta. He heittivät pyyhkeen kehään ja se on häpeällistä, Keane totesi.

– He [viitaten Unitediin] ovat todella kaukana kärkijoukkueista. Siellä oli tänään kentällä viisi tai kuusi pelaajaa, joiden ei enää ikinä pitäisi pelata Manchester Unitedissa. Se oli häpeällistä. Se oli isät vastaan pojat ottelu, Keane päätti.

Riyad Mahrezin illan ensimmäisen osuman näet alla olevalta V Sportin videolta. Kaikki Valioliigan ottelut ovat nähtävissä suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplayssa.