Valioliigaseura kaatui ja Marcus Forss sai komean kunnian – näin suomalaishyökkääjä kommentoi vahvaa virettään

© Kuva: Getty Images

Mestaruussarjassa pelaava Brentford pudotti tiistai-iltana liigacupissa Valioliigaan täksi kaudeksi nousseen West Bromwichin rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 3-2. Brentfordin kannattajat äänestivät suomalaishyökkääjä Marcus Forssin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Forss oli ehdottomasti voiton takuumies. Suomalaishyökkääjä pelasi avauksessa. Ensimmäisellä puoliajalla Forss väläytteli jo ampuessaan tolppaan. Lopulta Forss iski Brentfordin 2-2-tasoituksen 73. minuutilla rangaistuspotkusta. Forss oli myös itse hankkimassa rankkarin. Lisäksi Forss osui vielä pilkkukisassa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Forss on aloittanut kauden vahvasti. Viime loppukausi meni loukkaantumisen takia pilalle. Alkukaudesta Forss iski maaleja liukuhihnalta lainalla Ykkösliigassa pelanneessa Wimbledonissa. Nyt Forss on saanut vastuuta Brentfordin riveissä. Viime viikonloppuna tuli kauden avausmaali Mestaruussarjassa.

– Minun tehtäväni on tehdä maaleja. Tiedän, että joukkue luo paikkoja, mikä on hyvä asia minulle. Meillä on valtavasti laatua tässä joukkueessa.

– Todella iloinen voitosta. Se oli kova matsi ja mielestäni ansaitsimme voiton. Se oli vähän erilainen peli. Kummalakaan ei ollut kovinkaan paljon maalintekopaikkoja. Mielestäni loppua kohden olimme paremmassa kunnossa oleva joukkue, ja ehkä olisimme voineet tehdä jopa voittomaalinkin ottelun loppuhetkillä. Lopulta ratkaisu haettiin rankkareilta ja olimme varautuneet siihen, kuten osoitimme, Forss kommentoi ottelua seuran videolla (ks. alempaa).

Brentford todella oli varautunut rankkareihin, sillä kaikki viisi laukojaa onnistuivat. West Bromwichin viides laukoja Grady Diangana sen sijaan epäonnistui ja ottelu ratkesi siihen. Forss oli Brentfordin neljäs laukoja pilkkukisassa.

Forss pääsi rokottamaan vanhaa seuraansa, sillä suomalaishyökkääjä kuului West Bromin organisaatioon ennen siirtymistään Brentfordin riveihin heinäkuussa 2017.

– Oli vähän outoa palata tänne pelaamaan. Minulla on hyviä ja huonoja muistoja täältä, mutta nyt oli kiva hakea voitto täältä Brentfordin pelaajana. Mahtava fiilis, Forss sanoi.

Alta voit katsoa Forssin osumat. Video käynnistyy Forssin ensimmäisestä maalista. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Brentford myi ykköshyökkääjänsä Ollie Watkinsin Aston Villaan, mikä on avannut mahdollisuuden Forssille. Suomalaishyökkääjä on tarttunut mahdollisuuteensa kaksin käsin.

– Tämä on minulle tietynlainen virstanpylväs. Itseluottamukseni on noussut loukkaantumisen jälkeen ja kuntoni paranee peli peliltä, Forss totesi.

Katso Forssin haastattelu kokonaisuudessaan alta.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!