Huuhkajat-hyökkääjä pettynyt peliaikaansa – ei sulje pois mahdollista lainapestiä: ”Minua kiinnostaa vain peliaika”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forssin alkukausi Brentfordissa oli yhtä juhlaa, mutta viime aikoina on ollut vaikeaa.

21-vuotias turkulaislähtöinen hyökkääjä teki kauden kuuteen ensimmäiseen Mestaruussarjan otteluun neljä maalia, vaikka pelasi näissä otteluissa yhteensä vain 110 minuuttia.

Hurjan alkukauden jälkeen tahti on kuitenkin hyytynyt pahasti. Viimeisimmässä 24 ottelussaan Forss on tehnyt vain yhden maalin, joka syntyi joulukuun 1. päivä Rotherhamia vastaan.

Suomalaishyökkääjä on saanut läpi kauden niukasti vastuuta, sillä hänen edessään nokkimisjärjestyksessä on ollut Mestaruussarjan maalipörssin kärkinimi, Ivan Toney.

Huuhkajien tiistaisessa lehdistötilaisuudessa Forss kertoi, että hän on pettynyt peliaikaansa. Vähäisestä peliajasta on kuitenkin keskusteltu Brentford-luotsi Thomas Frankin kanssa ja asiaan on tulossa muutos.

– En ole ollut tyytyväinen peliaikaani, mutta asia on hoidossa seuran kanssa ja siihen on kyllä tulossa muutosta, Forss kertoi.

Brentford on tällä hetkellä kiinni Valioliigan nousukarsintapaikassa. Mikäli Brentford nousee, saattaa Forssin peliaika pienentyä entisestään. Suomalaishyökkääjä ei sulje pois ajatusta mahdollisesta lainapestistä.

– En siihen sen tarkemmin pysty kommentoimaan. Se on valmentajan päätös, Forss vastasi kysymykseen, uskooko hän saavansa peliaikaa Valioliigassa vai olisiko parempi siirtyä lainalle.

– Minua kiinnostaa vain peliaika. Se on se mikä kehittää pelaajaa ja se on tärkein asia.

Forssin kilpailutilanne on kaikkea muuta kuin helppo. Seurajoukkueessa hän taistelee peliajasta Mestaruussarjan maalipörssin kärkinimen kanssa, Huuhkajissa Mestaruussarjan maalipörssin kakkosen (Teemu Pukki) kanssa. Kilpailutilanne ei kuitenkaan huoleta Forssia.

– Kilpailu on aina hyvää. Pitää vain pelata niin hyvin, että nousee heidän yläpuolelle, Forss sanoi.

Vaikka Forss pelaa samassa sarjassa Pukin kanssa, ei hän ole ehtinyt seuraamaan maajoukkuetoverinsa otteita.

– Seurajoukkueessa on niin paljon omia pelejä, kaksi kertaa viikossa, ettei sitä oikein ehdi seuraamaan muiden joukkueiden tekemisiä, Forss kertoi.

– Maajoukkueessa on totta kai tullut juteltua, ja kyllä siinä muutamia vinkkejä on jaettu (Pukin kanssa).

LUE MYÖS: Huuhkajat-puolustaja haaveilee Valioliigasta – paljasti myös suosikkijoukkueensa

Mico Tuominen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.