Ole Gunnar Solskjær antoi erittäin huolestuttavan arvion Marcus Rashfordin sairaslomasta

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær on vahvistanut, että Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford tulee olemaan poissa pelikentiltä vähintään kuusi viikkoa selkävamman takia.

Rashford loukkasi selkänsä keskiviikon FA Cup -ottelussa Wolverhamptonia vastaan, eikä pystynyt osallistumaan sunnuntain Liverpool-kamppailuun. Juuri ennen ottelun alkua Solskjærilta kysyttiin tarkempaa tietoa Rashfordin vammasta.

– En odottaisi häntä takaisin seuraavien viikkojen aikana. Keskikauden tauko? En usko, että näemme hänen palaavan siihen mennessä, Solskjær kertoi Sky Sportsille ennen Liverpool-ottelua.

The Timesin päätoimittaja Henry Winter puolestaan uutisoi ottelun aikana, että Rashfordin selkävamma on itseasiassa entistä vakavempi. Hänen mukaansa Rashford kärsi jo aiemmin yhdestä rasitusmurtumasta ja nilkkavammasta, joiden kanssa hän on pelannut kivusta huolimatta.

Winterin mukaan Wolverhmapton-ottelun kolaus on kuitenkin pahentanut tilannetta niin paljon, että hyökkääjän sairasloma saattaa venyä jopa kolmen kuukauden mittaiseksi. Solskjær palasi asiaan ottelun päätyttyä (Lue otteluraportti).

– Hän kärsi pahan loukkaantumisen. Se on rasitusmurtuma mikä Wolves-ottelusta tuli, ja sitä hänellä ei ole ollut aiemmin. Se tapahtui silloin, Solskjær kertoi Skylle.

– Se on huonoa tuuria Marcukselle. Hän tulee olemaan poissa jonkin aikaa. Hän ei tule palaamaan ennen kuin vasta keskikauden tauon [helmikuun puolessa välissä] jälkeen.

– En ole varma kuinka pitkään hän tulee olemaan sivussa – en ole lääkäri – mutta yleensä rasitusmurtumasta parantuu kuudessa viikossa, jonka jälkeen hän todennäköisesti tarvitsee vielä erikseen kuntouttamista.

Artikkelia Päivitetty 19.01.2020 kello 22:01 – Juttuun lisätty Solskjærin kommentit myös pelin jälkeen


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)