Manchester United nousi tappioasemasta voittoon Brightonia vastaan sunnuntai-illan viimeisessä valioliigaottelussa (lue lisää).

Ole Gunnar Solskjær jäi täydestä pistepotista huolimatta huolestuneeksi, kun Unitedin tasoitusmaalin ”erinomaisesti” viimeistellyt Marcus Rashford joutui jättämään kentän noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Ennen ottelua Anthony Martialin kerrottiin olevan mahdollisesti koko loppukauden sivussa, minkä takia Rashfordin menettäminen pidemmäksi ajanjaksoksi olisi kova takaisku Unitedille.

Solskjær ei kyennyt antamaan välittömiä takeita 23-vuotiaan huippuhyökkääjänsä tilanteesta, mutta toivoi ”kovan” pelaajansa palaavan pian täyteen kuntoon.

– Hän tuli taklatuksi ja joutui jättämään kentän. Toivomme, että hän toipuu tästä. Sormeni ovat ristissä, totesi Solskjær ottelun jälkeen.

– Marcus ei halua missata yhtään otteluita tai peliminuutteja. Hänet oli otettava vaihtoon, mutta hän on sinnikäs kaveri.

[readmore from=Manchester-United]

– Hänen viimeistelynsä oli erinomainen – rauhallinen ja tarkka. Marcus on tehnyt paljon töitä sen eteen, lisäsi Solskjær.

Solskjær välitti tilannepäivityksen myös keskuspuolustaja Eric Baillysta, joka ei ole vielä palannut Manchester Unitediin maajoukkuetauon jälkeen.

– Eric ei tule olemaan kanssamme vielä hetkeen. Hän on antanut positiivisen koronavirustestin, eikä ole palannut vielä maahan, Solskjær päätti.