Marcus Rashford latasi suorat sanat José Mourinhon taktiikoista: ”Minun oli vaikea pelata parasta jalkapalloani”

© Kuva: Getty Images

Marcus Rashford on myöntänyt, että hänen oli hankala saada itsestään parasta irti Manchester Unitedin entisen managerin José Mourinhon alaisuudessa.

Rashford teki läpimurtonsa Manchester Unitedin ykkösjoukkueeseen vuonna 2016, kun Louis van Gaal työskenteli vielä Old Traffordilla.

Mourinho paikkasi hollantilaisluotsin seuraavalla kaudella ja jatkoi Rashfordin peluuttamista suuressa roolissa.

Nuori englantilaishyökkääjä ei kuitenkaan onnistunut tekemään toivomaansa vaikutusta Mourinhon alaisuudessa ja laittaa vaisut esityksensä portugalilaisluotsin joustamattomien taktiikoiden piikkiin.

– Minun mielestäni me pelaamme parasta jalkapalloamme juuri silloin [kun saamme ilmaista itseämme vapaammin], kertoi Rashford BT Sportsin haastattelussa.

– Josén alaisuudessa se meni vähän niin, että hän vain käski: ”Sinä pelaat siinä, sinä pelaat siinä ja sinä siellä”, jatkoi Rashford osoitellen sormellaan eri suuntiin.

– Ja saahan työn silläkin tavalla tehtyä, mutta silloin minun oli vaikea pelata parasta jalkapalloani.

Rashford pelasi Mourinhon alaisuudessa yhteensä 81 valioliigaottelua 2,5 vuoden aikana, mutta onnistui vain 15 kertaa maalinteossa.

Edellisen kahden sarjakauden aikana 23-vuotias on puolestaan maalannut 27 kertaa 65 otteluun.

Kaikki kilpailut mukaan lukien Rashford on tehnyt 51 maalia 124 otteluun Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa. Mourinhon alaisuudessa täysosumia syntyi 28 yhteensä 125 peliin.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!