Liverpoolin ex-kapteeni kertoi näkemyksensä Marouane Fellainista – samaa mieltä monen Man Unitedin fanin kanssa

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin ex-kapteeni Jamie Redknapp ei yllättynyt Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Marouane Fellainin lähdöstä.

Fellaini, 31, siirtyi Kiinaan pelattuaan Englannin kentillä 11 vuoden ajan. Unitedia hän oli edustanut kesästä 2013 lähtien.

Hieman kulmikas ja usein fanien hampaisiin joutunut belgialainen ei Redknappin mukaan yksinkertaisesti sopinut siihen tapaan, jolla Unitedia luotsaava Ole Gunnar Solskjær haluaa miehistönsä pelaavan.

– En ole yllättynyt, kun ottaa huomioon pelitavan, jolla he yrittävät juuri nyt pelata. Hän oli pelaaja, joka tuotiin José Mourinhon alaisuudessa sisään, jotta hänellä olisi vaikutus peliin, Redknapp sanoo Sky Sportsilla.

– Hän ei minun silmissäni koskaan sopinut Man Unitedin pelaajan muottiin. Ilmeisen lahjakas, hän on pelannut Belgian maajoukkueessa ja luonut todella hyvän uran, mutta jos katsoo Unitedin peliä ja pyrkimystä pelata pallo keskikentän läpi, se ei sopinut hänelle.

– Hänet tuodaan sisään, kun peliaikaa on jäljellä 10 tai 15 minuuttia. Hän oli keskeinen osa joukkuetta ja loistava pääpelaaja, mutta en missään vaiheessa ollut sitä mieltä, että hän sopi Manchester Unitedin pelaajaksi.

Lähde: Manchester Evening News


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)