Saksalaislehti Bild uutisoi jokseenkin yllättäviä uutisia Arsenalista. Lehden mukaan ranskalaispelaaja Mattéo Guendouzi saattaa olla palaamassa tammikuussa takaisin lontoolaisryhmän vahvuuteen.

Bildin tiedot voivat olla monien mielestä yllättäviä siksi, koska 21-vuotias keskikenttämies ajautui ristiriitoihin Arsenalissa päävalmentajan vaihduttua Unai Emerystä Mikel Artetaan.

Guendouzi lukeutui Emeryn suosikkipelaajiin, sillä manageri antoi Guendouzille paljon vastuuta. Artetan alaisuudessa otteet ja asenne eivät aina miellyttäneet uutta luotsia, ja Guendouzi joutui kurinpidollisista syistä harjoittelemaan muusta joukkueesta erillään, kun hän otti yhteen Brightonin Neal Maupayn kanssa eikä suostunut pyytämään anteeksi.

Guendouzi on koko kauden mittaisella lainalla Saksan Bundesliigan Hertha Berlinissä, mutta Bildin mukaan Arsenal voikin olla nyt kutsumassa hänet takaisin Lontooseen tammikuussa.

Guendouzi on onnistunut erinomaisesti Saksan pääkaupungissa, sillä Berliinissä ollessaan hän on tehnyt Bundesliigassa yhdeksään peliin kaksi maalia ja kerännyt kosolti kiitosta otteistaan muun muassa päävalmentaja Bruno Labbadialta.

Arsenalilla ja Guendouzilla on sopimus kesään 2022 saakka, mutta Guendouzia on huhuttu jo jonkin aikaa pysyvällä siirrolla muualle.

Lähde: Sky Sports