Chelsea hävisi Liigacupin finaalissa Manchester Citylle, kun kilpailun hallitsevat mestarit kaatoivat lontoolaisseuran rangaistuspotkukilpailussa.

Chelsean erinomaista suoritusta kuitenkin varjosti maalivahti Kepa Arrizabalagan ja manageri Maurizio Sarrin välinen kina.

Lisäajan loppuhetkillä Sarri halusi loukkaantuneen Kepan pois kentältä ennen rangaistuspotkukilpailua. Espanjalaisvahti sanoi olevansa kunnossa, eikä suostunut lähtemään pois. Kepan tilalle olisi tullu kakkosmaalivahti Willy Caballero.

Kepan vastarinta Sarrin käskyjä kohtaan suututti italialaismanagerin täysin. Sarri heitteli vesipulloja, karjui avustavillensa ja oli jo lähteä pukukoppien puolelle suututtuaan niin suunnattoman paljon.

Chelsea hävisi rangaistuspotkukilpailun 3-4, vaikka Kepa torjuikin yhden Manchester Cityn rankkareista.

Sarri selvitteli tilannetta pelin jälkeen:

– Kyseessä oli iso väärinkäsitys. Halusin Caballeron kentälle mutta maalivahti [Kepa] halusi minun ymmärtävän, että hän on kunnossa. Se oli väärinkäsitys. Kepa oli oikeassa, mutta hän hoiti tilanteen väärin, Sarri kertoi lehdistölle.

– Haluan puhua hänelle, koska hänen on ymmärrettävä, että vomme joutua muuten pulaan, varsinkin teidän (median) kanssa. Tottakai, hän oli oikeassa motivaationsa suhteen, mutta ei menettelytapansa.