Chelsea ja Liverpool avasivat Mestarien liigan lohkovaiheensa tappioilla. Chelsea hävisi kotonaan Valencialle 1−0 ja turnauksen hallitseva voittaja Liverpool taipui vieraissa Napolille 2−0.

Chelsealle ilta oli erityisen synkkä, sillä kauden loisteliaasti aloittanut Mason Mount loukkaantui jo ottelun alkuvaiheilla.

Valencia siirtyi johtoon 74. minuutilla Rodrigon osumalla. Kentälle vaihdosta tullut Ross Barkley pääsi hakemaan tasoitusta rangaistuspotkusta pelin loppuhetkillä, mutta 88. minuutilla laukaistu yritys kimposi ylärimasta yli. Valencia voitti Rodrigon maalilla.

Napoli ja Liverpool iskivät yhteen myös viime vuonna. Tuolloin Italiassa käydyssä kamppailussa Napoli oli vahvempi 1−0. Nyt kotijoukkue tuplasi maalimääränsä edellisestä.

Liverpoolin maalissa Adrián venyi uskomattomaan torjuntaan toisen puoliajan alussa, kun hän sai näppinsä Dries Mertensin laukauksen väliin sivuttaisliikkeessä. Toistamiseen Adrián ei kyennyt Mertensiä pysäyttämään, kun tämä vei Napolin johtoon 82. minuutilla rangaistuspotkusta.

Adrián aavisti Mertensin laukauksen oikein, mutta pallo meni vastustamattomasti alakulmaan. Myös lisäajalla Adrián oli lähellä estää Napolin maalin, mutta vaihdosta kentälle tulleen Fernando Llorenten laukaus sujahti kuin sujahtikin Liverpoolin maaliin.

Lopulta 2−0-maalein hävinneen Liverpoolin oli tyytyminen nollaan pisteeseen, kuten oli myös Jere Urosen edustaman belgialaisen Genkin, joka hävisi saman lohkon ottelussa Red Bull Salzburgille peräti 6−2.

Chelsean lohkossa Valencian lisäksi voittoon ylsi viime kaudella Mestarien liigassa välieriin edennyt Ajax, joka voitti Lillen selvin numeroin 3−0.