Arsenal-legenda harmittelee Mesut Özilin tilannetta: ”Hän olisi kirjaimellisesti täydellinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin hyökkääjälegenda Ian Wright haluaisi nähdä Mesut Özilin palaavan Tykkimiesten pelaavaan kokoonpanoon, mutta hän ei usko saksalaistähden taistelevan minuuteista tarpeeksi tosissaan.

Özil, 31, pelasi Arsenalin harjoituskauden otteluissa, mutta Valioliigan avauskierroksella hän ei mahtunut edes vaihtopenkille, kun lontoolaiset voittivat Fulhamin vieraissa 3-0.

Wrightin mielestä Özil istuisi täydellisesti päävalmentaja Mikel Artetan pelitapaan, mutta hän kyseenalaisti saksalaistaiturin motivaation Kelly and Wrighty Show’ssa.

– Jos Mesut Özilin saisi tähän joukkueeseen ottaen huomioon managerin ajattelutavan ja intensiteetin, jolla nykyään pelamme, hän olisi kirjaimellisesti täydellinen pelaaja.

– Mutta vaikuttaa siltä, että se ei ole toteutumassa. Vaikuttaa, että Özilillä ei ole mitään tietä takaisin. Olin yhtenä päivänä harjoituskentällä ja hän käveli ympäriinsä vaikuttaen suhteellisen tyytyväiseltä.

– Eniten minua ihmetyttää se, että kaikki tietävät, että jos uskoo Artetan pelisuunnitelmaan, niin pääsee luultavasti pelaamaan.

– Minusta se vain on todella surullista, että kukaan ei saa vakuutettua häntä tai saa häntä ymmärtämään sitä, vaikka hän olisikin lähdössä. Hänelle kuitenkin maksetaan päivän päätteeksi siitä, että hän on Arsenalin jalkapalloilija.

– Ehkä hänen asenteensa ei ole kunnossa tai jotain. Olemme nähneet, että Arteta peluuttaa pelaajia, jos he osoittavat sitä [asennetta], joten se tuhoaa minut sisältä, että emme ole löytäneet ihmistä, joka saisi hänet ymmärtämään, kuinka tärkeä osa hän voisi olla tässä Arsenalin pelityylissä.

Özil on edustanut Arsenalia kesästä 2013 lähtien siirryttyään seuraan Real Madrisista. Hän on pelannut Tykkimiehissä 254 kilpailullista ottelua tehden niissä yhteensä 44 maalia ja syöttäen 77, mutta hänen edellinen virallinen pelinsä oli viime maaliskuussa ennen koronataukoa. Hän oli tauon jälkeen kahdessa ottelussa vaihtopenkillä, mutta loppukaudesta hänen kerrottiin kärsivän selkävammasta.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.