Arsenalin pukukopissa on käyty viime päivinä intensiivisiä keskusteluja, ESPN raportoi.

ESPN:n mukaan päävalmentaja Mikel Arteta kutsui koko ykkösryhmänsä koolle tiistaina. Arteta halusi puhdistaa ilmaa ja puhua pelaajien kanssa joukkueen ongelmista. Arsenal on valahtanut Valioliigan sarjataulukossa sijalle 14.

[readmore from=mikel-arteta]

Arteta pyysi pelaajiltaan näkemyksiä siitä, miksi joukkueen alkukausi on ollut niin hankala. Samalla Arteta kertoi joukkueelleen, että hän pyrkii yhä selvittämään, miksi ja miten julkisuuteen on vuodettu tietoja Dani Ceballosin ja David Luizin riidasta harjoituksissa.

ESPN kirjoittaa, että pelaajat päättivät vielä jäädä pukukoppiin keskenään sen jälkeen, kun Arteta oli pitänyt yhteisen keskusteluosuuden.

Artetan lähdettyä pelaajat ovat ESPN:n tietojen mukaan käyneet kiivasta sananvaihtoa. ESPN:n lähteet kuvailivat keskusteluja intensiivisiksi ja myrskyisiksi.

Vaikka pelaajien väliset keskustelut olivat jopa vihaisia ja syytteleviä, dialogi oli rakentava. Joukkue päätti yhdessä asettua päävalmentajansa tueksi ja parantaa otteitaan Valioliigassa.

Arsenalilla on mahdollisuus oikaista kurssiaan jo sunnuntaina, kun se kohtaa paikallisottelussa Tottenhamin kello 18.00.