Vahvistus: Aston Villa haluaa Liverpooliin yhdistetyn laitapelaajan – hintalappu 20 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigassa pelaava Werder Bremen vahvistaa, että Aston Villa on kysellyt Kosovon maajoukkuepelaajan Milot Rashican perään.

24-vuotiasta Rashicaa on yhdistetty tänä kesänä Liverpooliin ja RB Leipzigiin, mutta Villa on joukosta ensimmäinen, joka on ollut virallisesti Werder Bremeniin yhteydessä pelaajan mahdollisesta hankinnasta.

Saksalaislähteiden mukaan Villa on tekemässä Rashicasta 18 miljoonan euron tarjouksen. Werder Bremen on kuitenkin asettanut avainmiehelleen 20 miljoonan euron hintalapun.

– He (Aston Villa) ovat olleet meihin yhteydessä. Voin vahvistaa sen, Werder Bremenin seurajohtaja Clemens Fritz kertoi NDR-Sportclubille.

– Mitään virallista tarjousta ei vielä lyöty poytään. Hänestä on kuitenkin tehty jo muutamia kyselyitä. Olemme tiiviissä keskusteluväleissä Rashican leirin kanssa.

Rashica pelasi suurimman osan viime kaudesta hyökkäyksen vasemmalla laidalla. Hän teki 28 bundesliigaotteluun kahdeksan maalia ja syötti seitsemän lisää. Neljässä DFB Pokalin ottelussa maaliverkot heiluivat puolestaan kolmesti.