Liverpoolin Mohamed Salah ennakoi tulevaa huippukamppailua ja mestaruustaistelua: ”On liian aikaista edes puhua mestaruudesta”

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Manchester City kohtaavat sunnuntaina Valioliigan huippukamppailussa. Joukkueiden ero sarjataulukossa on kuusi pistettä Liverpoolin hyväksi, joten ero on mahdollista kasvattaa jo yhdeksään pisteeseen sunnuntaina.

Liverpoolin hyökkääjän Mohamed Salahin mielestä on kuitenkin vielä liian aikaista edes keskustella mestaruustaistelusta.

– Mestaruustaistelusta puhuttiin viime joulukuussa, että se olisi ohi, kun johdimme kuudella tai seitsemällä pisteellä. Se ei ollut ohi, se voi muuttua kolmessa ottelussa, Salah kertoi Sky Sportsille.

– Vaikka voittaisimme sunnuntaina, on matka mestaruuteen vielä pitkä. Nyt on vasta marraskuu, joten on liian aikaista edes puhua mestaruudesta, Salah jatkoi.

Egyptiläinen on iskenyt tämän kauden Valioliigassa viisi maalia. Otteluita hän on pelannut kymmenen. Viime kaudella maaleja syntyi 22, joten tahti ei ole ollut aivan edellisen kauden veroinen.

– Ollakseni rehellinen, minua ei kiinnosta, mitä muut odottavat minulta. Se voisi tuoda lisää paineita, ja vaikuttaa otteisiini kentällä. Niin kauan, kun teen maaleja ja joukkue voittaa, olen tyytyväinen, Salah päätti.