Asiantuntija uskoo Mohamed Salah’n käyttävän Liverpoolia ponnahduslautana Espanjan suurseuroihin

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin asiantuntijana nykyään toimiva entinen Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen luottopelaaja Gary Neville kertoi, että hän uskoo Liverpoolin tähtipelaaja Mohamed Salah’n haikailevan pois Anfieldilta.

Keskustelu alkoi, kun Liverpool-legenda Jamie Carragher sanoi, että hänen mielestään Salah ei saa ansaitsemaansa arvostusta Liverpool-kannattajilta.

– Mielestäni ulkopuoliset näkevät Mo Salah’n maailmanluokan pelaajana, mutta Liverpool-fanien keskuudessa hän on hieman aliarvostettu, Carragher sanoi.

Neville kertoi mielipiteensä välittömästi Carragherin väittämän perään.

– Uskon, että heillä [Liverpool-faneilla] on tuntemus siitä, että hän [Salah] haluaisi lähteä ja pelata Real Madridissa tai että hän menisi Barcelonaan. Hän ottaisi vastaan ison siirron, Neville sanoi.

– Tämä ei ole kritiikkiä Salah’lle. Olen pelannut David BeckhaminRuud van Nistelrooyn ja Cristiano Ronaldon kanssa. He kaikki halusivat voittaa Ballon d’Orin, mennä Real Madridiin ja he halusivat olla kirkkaissa valoissa maailman suurimmissa seuroissa.

– Uskon, että hän [Salah] käyttää Liverpoolia ponnahduslautana uralleen. Hänen toiveissaan on Madridin tai Barcelonan kaltainen seura. Jos olemme rehellisiä, useat pelaajat näkevät Real Madridin ja Barcelonan korkeimpana huippuna.