”Hän on ulkona tästä maailmasta!” – Tulikuuma Liverpool-tähti ei kuitenkaan ole Valioliigan yllättäjäjoukkueen managerin ainut huolenaihe

© Kuva: Getty Images

Graham Potterin luotsaama Brighton on ollut yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä Valioliigassa. Joukkue on yhdeksän ottelukierroksen jälkeen komeasti sarjataulukon viidennellä sijalla.

Tulevana viikonloppuna Brightonilla on edessään kivenkova haaste, kun se matkustaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Liverpool on ainut joukkue, joka ei ole hävinnyt vielä peliäkään tällä kaudella. Lisäksi joukkueen supertähti Mohamed Salah on ollut täysin pysäyttämättömässä vireessä ja tehnyt jo kymmenen maalia yhdeksään otteluun.

– Tällä hetkellä hän ei ole maailmanluokkaa, hän on ulkona tästä maailmasta! Potter kehaisi Liverpool-tähteä ottelun alla.

– Hän saa aikaan asioita myös kaikissa isoissa otteluissa, hän lisäsi viitaten Chelsea, Man City, Atlético Madrid ja Man United -otteluihin.

Vaikka Brighton on sarjassa korkealla, on joukkue tehnyt alkukauden aikana vasta yhdeksän maalia. Salah on siis tehnyt itse enemmän kuin koko Brightonin joukkue yhteensä. Egyptiläishyökkääjä ei kuitenkaan ole Potterin ainut huolenaihe.

– Meidän kannalta on valitettavaa, että hän ei ole Liverpoolin ainut huippupelaaja. Se on joukkue, huippujoukkue, jolla on upeita yksittäisiä pelaajia. Meidän on jollain tavalla yritettävä käsitellä sitä.

Liverpoolin ja Brightonin välinen ottelu pelataan lauantaina kello 17 alkaen. Viime kaudella vastaava kamppailu päättyi Brightonin yllättävään 1-0-vierasvoittoon.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!