Tätä Man Unitedin kannattajat eivät halunneet kuulla – José Mourinho varsin huolissaan

© Kuva: Getty Images

Manchester United on tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa valmistautumassa tulevaan valioliigakauteen. United kohtaa harjoitusotteluissa muun muassa AC Milanin, Liverpoolin sekä Real Madridin.

Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin jo aikaisin perjantaiaamuna, kun United ja meksikolainen Club America tasasivat pisteet 1-1-lukemin. Unitedin ainokaisen teki Juan Mata.

Unitedin manageri José Mourinho ei maalaillut kovin ruusuista kuvaa harjoitusotteluista. Unitedilta puuttuu useita MM-kisapelaajia kokoonpanostaan. Mourinhon mukaan muilla joukkueilla on paremmat lähtökohdat otteluihin kuin Unitedilla.

– San Jose on keskellä kautta ja AC Milanilla on mukana kaikki pelaajat, koska Italia ei ollut MM-kisoissa. Liverpoolilla taitaa olla kaikki mukana paitsi Englannin maajoukkuepelaajat (Jordan Henderson ja Trent Alexander-Arnold).

– Real Madridin tilanne on se, että Espanja putosi jo aikaisessa vaiheessa, joten heillä on kaikki mukana. Lisäksi esimerkiksi Gareth Bale ja Karim Benzema eivät olleet MM-kisoissa, joten tulemme kohtaamaan joukkueita, jotka ovat paremmin varusteltuja kuin me.

Mourinho ei ole huolissaan, mutta varoitti, että lunta saattaa tulla tupaan.

– En ole huolissani siitä. En ole huolissani, jos häviämme, en edes silloin, jos häviämme ”ei niin kaunein lukemin”, Mourinho totesi.

Mourinho ei ole ollut tyytyväinen harjoituskauden miehitykseensä. Kauden alku huolestuttaa portugalilaisluotsia.

– En ole huolissani, jos häviämme pahasti. Olen huolissani, koska emme harjoittele ja sitten alkaa Valioliiga ilman useita pelaajiani. Mutta asiat ovat miten ovat ja meidän täytyy ottaa paras irti näistä pelaajista, mitä meillä nyt on, Mourinho sanaili.