Kumpi on/oli parempi toppari, Virgil van Dijk vai Nemanja Vidic? – Valioliigayhteisö vastasi

© Kuva: Getty Images

Virgil van Dijkia pidetään tällä hetkellä maailman parhaana topparina.

Valioliigassa on nähty kovan luokan keskuspuolustajia ennenkin. Me kysyimme Facebookissa, kumpi on/oli parempi, van Dijk vai Manchester Unitedia aikoinaan edustanut Nemanja Vidic.

Äänestys oli melko tasainen. Hyväksyttäviä ääniä annettiin yhteensä 685. Van Dijkin kannalle taipui 45 prosenttia äänestäjistä. Vastaavasti 55 prosenttia äänistä meni Vidicille. Näyttäisi siis siltä, että ainakin Valioliiga.comin lukijat taipuvat asettamaan Vidicin ainakin vielä van Dijkin edelle.

28-vuotias van Dijk on historian toiseksi kallein puolustaja (oli hetken aikaa kallein). Hän on pelannut Liverpoolissa nyt reilu kaksi vuotta ja noussut nopeasti joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi. Liverpoolissa van Dijk on ehtinyt voittaa Mestarien liigan, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja UEFA Super Cupin. Hänet myös valittiin viime kaudella Valioliigan parhaaksi pelaajaksi, ja Ballon d’Or -äänestyksessä irtosi kakkossija.

Vidic pelasi Manchester Unitedissa kausina 2006-14 yhteensä 300 ottelua. Serbialainen voitti Unitedissa viisi kertaa Valioliigan, kerran Mestarien liigan ja seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, kolme kertaa Liigacupin ja viisi kertaa Community Shieldin. Vidic valittiin kauden parhaaksi valioliigapelaajaksi kahdesti.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!