Englannin Valioliigassa pelaava Newcastle on omistajanvaihdoksen keskellä.

Seuran omistava Mike Ashley on myymässä Newcastlen eteenpäin. Lue Jaakko Perttilän kattava näkökulma Newcastlen omistajanvaihdoksesta täältä.

ESPN:n mukaan Newcastlen uudet omistajat haluavat seuralle ensi kaudeksi nimekkään valmentajan. Uudet omistajat ovat kiinnostuneet Massimiliano Allegrista ja Mauricio Pochettinosta.

Allegri on ollut sapattivapaalla vajaan vuoden verran poistuttuaan Juventuksesta toukokuussa 2019. Pochettino sai sen sijaan potkut Tottenhamista viime syksynä, ja on julkisesti todennut haluavansa palata jalkapallovalmentajan työhön mahdollisimman pikaisesti. Pochettino on myös sanonut Valioliigassa valmentamisen kiinnostavan enemmän kuin muissa sarjoissa työskentelyn.

ESPN:n mukaan Pochettino on Newcastlen ykkösvaihtoehto. Seura pitää myös Rafa Beníteziä ja Lucien Favrea mahdollisina vaihtoehtoina.

Newcastlen uudet omistajat ovat kiinnostuneita useista huippupelaajista, joiden sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen. Yksi heistä on PSG:n Edinson Cavani. 33-vuotiaan Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Cavani on palannut koronaviruspandemian vuoksi kotimaahansa Uruguayhin.

Cavani olisi siten saatavissa ilmaiseksi ensi kaudeksi. Cavani neuvottelee tiettävästi myös Atléticon kanssa siirrosta. Cavanin lisäksi Newcastlen omistajat ovat olleet yhteydessä Dries Mertensin ja Willianin agentteihin.