Norwichin kapteeni kertoo: Pukin hattutemppu ei ollut ensimmäinen puheenaihe pukukopissa – ”Koko joukkue oli pettynyt”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin hattutempun ansiosta tullut 3-1-voitto Newcastlesta oli valtava askel eteenpäin Norwichille, joka palasi täksi kaudeksi Valioliigaan kolmen vuoden tauon jälkeen.

Newcastlen kavennus syntyi lauantaina ajassa 90+3. Jaettavien pisteiden kannalta sillä ei ollut merkitystä, mutta Norwichin kapteenin, toppari Grant Hanleyn, mukaan myöhäinen takaisku nousi puheenaiheksi pukukopissa heti pelin jälkeen hienosta voitosta ja Pukin hattutempusta huolimatta.

– Koko joukkue oli pettynyt siitä. Se oli ensimmäinen asia, josta puhuimme, kun menimme sisään. Ääntäkin hieman korotettiin, mutta se vain osoittaa, millaisia olemme, mitä yritämme tehdä ja millaisia vaatimuksia asetamme toisillemme, kommentoi Hanley Pink Unin mukaan.

– Kunhan se tunteidenpuuska meni ohi, niin tajusi, että ne oli valtavat kolme pistettä meille.

Avauskierroksella Norwich kärsi pahaa enteilevän 1-4-tappion Liverpoolin vieraana, mutta siinäkin oli omat positiiviset puolensa Kanarialintujen kannalta. Toisella puoliajalla Norwich piti oman päänsä puhtaana ja Pukki iski kavennuksen.

– Tietysti halusimme parantaa viime viikon jälkeen. Se oli vaikea alku meille ja olimme pettyneitä siihen, mutta olimme toisella puoliajalla parempia viime viikolla.

– Mutta se, että reagoimme voittamalla on se, mistä tässä kaikessa on kyse, ja me olemme tyytyväisiä siihen.