Nöyryyttävä selkäsauna varmisti Norwichin sarjaputoamisen – West Ham -tähti maalasi neljästi

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustaman Norwich Cityn sarjaputoaminen varmistui lauantaina, kun se hävisi West Ham Unitedille 0-4-lukemin Carrow Roadilla. Ottelun jokaisesta maalista vastasi lontoolaisten hyökkääjä Michail Antonio.

Antonio vei West Hamin johtoon jo pelin 11. minuutilla, siirrettyään pallon sisään kulmapotkutilanteesta. Juuri ennen taukovihellystä hän osui toistamiseen Mark Noblen syötöstä. Toisella jaksolla englantilaismies sinetöi ammatilaisuransa ensimmäisen hattutempun ja viimeisteli vielä neljännen vartti ennen ottelun loppua.

Pukki pelasi ottelussa 69 minuuttia, mutta ei onnistunut maalinteossa. Suomalaiskärjen kuiva ajanjakso venyi tappion myötä 13 ottelun mittaiseksi, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Norwich on hävinnyt Valioliigassa seitsemän ottelua putkeen maalierolla 1-16. Daniel Farken miehistö makaa sarjataulukon pohjalla 21 pisteessä, eikä sillä ole enää mahdollisuutta nousta putoamisviivan paremmalle puolelle.

Norwich kohtaa viimeisessä kolmessa valioliigaottelussaan ennen Mestaruussarjaan paluuta Chelsean, Burnleyn ja Manchester Cityn.

West Ham on sarjataulukon 16. sijalla, kuusi pistettä putoamisviivan alapuolella olevan Bournemouthin edessä.