Burnley ja Norwich päätyivät lauantaina keskinäisessä valioliigaottelussaan oikeastaan siihen kaikkein odotetuimpaan lopputulokseen; kumpikin jäi maaleitta. Isäntäjoukkue Claretsille tasapeli oli jo kolmas, mutta voittoa silläkään ei kauden seitsemästä pelistä vielä ole. Canaries sai Turf Moorilta mukaansa kauden ensimmäisen sarjapisteen.

Kummankaan joukkueen tilanne ei siis ole kehuttava, mutta toisaalta kummassakin leirissä tilanne on tuttu. Burnleyn kohdalla itsea asiassa hyvinkin; se oli voitoitta myös viime kaudella, seitsemän ottelun jälkeen. Lopulta sarjapaikka kuitenkin säilyi jopa selkeällä erolla putoajiin. Alati itsevarma manageri Sean Dyche uskoo kurssin kääntyvän myös nyt.

– Me löydämme kyllä tavan tehdä maaleja. Viimeksikin aloitimme vaikeasti, mutta nousimme vahvasti loppua kohden. On tärkeää, että pystymme nyt samaan. Uskon siihen, miten pelaajat pelaavat, meidän on vain löydettävä se viimeinen puristus.

Sillä aikaa, kun Burnley viime kaudella haki itseään, keskittyi Norwich peleihin Mestaruussarjassa. Paluu Valioliigaan tiedettiin toki kovaksi paikaksi, mutta nyt nähty aiheuttaa jo konkreettistakin huolta. Daniel Farken asema on kuitenkin massiivinen, tietää Along Came Norwich -podcastin Nick Hayhoe.

– Häntä pidetään lähes jumalana Norwichissa sen ansiosta, mitä hän on tehnyt viime vuosina. Vaadittaisiin melko paljon, että kannattajat kääntyisivät häntä vastaan.