Manchester Unitedin hyökkääjäapu harjoittelee erillään joukkueesta – silti mukana Chelsea-ottelussa?

© Kuva: Getty Images

Manhcester Unitedin tammikuussa hyökkäystään paikkaamaan hankkima Odion Ighalo ei ole muun joukkueen mukana espanjanleirillä. Hän ei myöskään ole osallistunut ryhmän toimintaan Carringtonin harjoituskeskuksessa. Tästä huolimatta nigerialaisen uskotaan olevan Ole Gunnar Solskjærin miehistössä, jonka tämä nimeää ensi maanantain Chelsea-otteluun.

Ighalo on Unitedissa lainalla kiinalaisesta Shanghai Shenhuasta, ja on toistaiseksi karanteenissa, johtuen koronavirus-epidemiasta. Pelaajan ei ole todettu saaneen tartuntaa, mutta viruksen itämisaika kestää noin kaksi viikkoa, eikä mitään riskejä oteta.

– On tietysti olemassa pelko, että hän ei ehdi sopeutua ryhmään. Uskoakseni kuitenkin fysiikkaharjoittelu on ollut käynnissä, ja kaikki tehty on vain varotoimenpidettä. Kahden viikon itämisaika umpeutuu tänä viikonloppuna, ja Ighalo voisi liittyä joukkueen mukaan, mutta muu ryhmä on vielä Espanjassa. Uskon silti, että hän on mukana maanantain kokoopanossa, aloittaen ehkä penkillä, kirjoittaa Sky Sportsin James Cooper.