Manageri Ole Gunnar Solskjær on kääntänyt Manchester Unitedin kurssin.

BBC kertoo tuoreessa jutussaan, miten Solskjær on onnistunut voittamaan kymmenen yhdestätoista ottelustaan.

Solskjær pelasi Old Traffordilla 1996–2007. Hän toi aina kotimaan reissuiltaan mukanaan suklaata seuran työntekijöille. Solskjær piti tavastaan kiinni, kun otti komennon torstaina 20. joulukuuta.

Vastaanottovirkailija Kath Phipps sai ensimmäisen suklaapaketin. Temppu vapautti heti jännittynyttä ilmapiiriä seuran sisällä.

Solskjær osallistui vielä samana iltana Unitedin henkilökunnan joulujuhlaan. Hän näki tapahtuman tärkeänä, vaikka kiire painoi päälle. Solskjær sanoi, että on aika tuoda hymy taas ihmisten kasvoille.

Solskjær otti heti yhteyden Mike Phelaniin. Hän halusi Sir Alex Fergusonin luottomiehen valmennustiimiinsä. Phelan otti pienen taivuttelun jälkeen pestin vastaan.

Manageri otti heti selvän linjan, että suostuu seuran harjoituskeskuksessa ja tapahtumissa mahdollisimman paljon kuviin. Esimerkiksi seuran junioripelaajien tai heidän vanhempien kanssa. Solskjær halusi luoda yhteisöllisyyttä.

Samalla Solskjær alkoi heti pitää yhteyttä seuran akatemian pomoon Nicky Buttiin. Lupaavat Tahith Chong ja Angel Gomes saivat jo minuutteja edustusjoukkueessa.

Solskjær soittaa Fergusonille säännöllisesti pelien jälkeen. Hän luottaa Sir Alexin toimintatapaan ja antaa valmennustiimin vetää harjoitukset. Solskjær tarkkailee taustalla, kun erityisesti Michael Carrick ja Kieran McKenna hoitavat homman.