Ole Gunnar Solskjær ei myönnä pelkäävänsä työpaikkansa puolesta: ”Tiedämme pystyvämme parempaan”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan valmentajatilanne on aaltoillut rajusti viime aikoina. Viimeisten kahden viikon aikana Unai Emery (Arsenal), Mauricio Pochettino (Tottenham) ja Quique Sánchez Flores (Watford) ovat kaikki menettäneet työpaikkansa seurajohdon tyytymättömyyden takia.

Tuoreet tapahtumat valmentaja-akselilla eivät kuitenkaan saa Manchester Unitedin manageria Ole Gunnar Solskjæria pelkämään valmentajapallinsa horjumisen puolesta. Solksjaerilla ja Unitedilla on edessä vaativa viikko, kun keskiviikkona on kotipeli Tottenhamia ja lauantaina vieraskamppailu verivihollista Manchester Cityä vastaan.

– Ei, se ei tee minua enempää huolestuneeksi, Solskjær kuittasi Daily Mailin mukaan, kun häneltä kysyttiin tuntemuksia tilanteestaan sarjan viimeaikaisen potkusuman takia.

– Keskityn vain työhöni ja sen tekemiseen niin hyvin kuin voin. Katson seuraavaa ottelua ja pitkäaikaista suunnitelmaa johdon kanssa, Solskjær selitti tiistaina kliseiseen tapaan tyynenä keskiviikon ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Norjalaisluotsi lisäsi, ettei ole koskaan mukavaa katsella kollegoiden menettävän työnsä, varsinkin kun potku-uutisia tulee useampi lyhyen ajan sisään.

Viime viikko oli Unitedilla vaikea. Se hävisi ensin Eurooppa-liigan vierasottelunsa Astanalle ja pelasi sen jälkeen 2-2-tasapelin Valioliigan sarjanousijan Aston Villan kanssa. Valioliigakausi ei ole muutenkaan sujunut Unitedilta odotusten mukaan, kun 14 pelistä on kertynyt vain 18 pistettä. Se on peräti 22 pinnaa (!) vähemmän kuin sarjajohtaja Liverpoolilla.

Solskjaer myönsi, ettei nykyinen meno liigassa tyydytä häntä tai joukkuetta.

– Olemme pelanneet liikaa tasapelejä minun makuuni, ja tappioitakin on, mutta tasapelit meidän olisi pitänyt kääntää voitoiksi. Jalkapallo on tulosurheilua.

– Emme ole tyytyväisiä ja tiedämme pystyvämme parempaan. Teemme kovasti töitä ja työ on suunnannut meitä kehittymään, mutta emme saa kaikkia ansaitsemiamme tuloksia.

Keskiviikon ottelua Solskjær ei varmasti halua hävitä senkään takia, että silloin Old Traffordilla vierailevaa Tottenhamia luotsaa nykyisin José Mourinho eli sama mies jonka tilalle Solskjær tuli Unitediin vuosi sitten joulukuussa portugalilaisen saatua potkut.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!