Man United -luotsi ei nosta Kloppin Liverpoolia vielä historian suurimpien joukkoon: ”Kukaan ei vedä vertoja Sir Alexille”

© Kuva: Getty Images

Liverpool ja Manchester United kohtaavat tänään Valioliigan huippuottelussa.

Jürgen Kloppin Liverpool on Anfieldilla nykyiskussaan ennakkosuosikki mitä tahansa joukkuetta vastaan ja Man United ei ole siihen poikkeus.

Vierasjoukkueen manageri Ole Gunnar Solskjaer antoikin kollegalleen runsaasti kehuja, mutta rauhoitteli hieman puheita tämän hetken Liverpoolin nostamisesta Valioliigan kaikkien aikojen suurimpien joukkueiden joukkoon.

– Jos katsotaan isossa kuvassa, parhaita joukkueita ovat ne, jotka pystyvät huippusuorituksiin uudestaan ja uudestaan, Solskjaer sanoi.

– Kukaan ei vedä vertoja Sir Alexille tässä aiheessa, mutta myönnän kyllä, että Klopp on tehnyt upeaa työtä Liverpoolissa.

– Tällä hetkellä Klopp vaikuttaa aina tietävän, mitä hän tulee saamaan joukkueeltaan, jonka valitsee otteluun. Olemme kuitenkin vasta kauden puolivälissä ja pelejä on paljon jäljellä.

– Jos katsot Liverpoolia nyt, heillä on 33 voittoa ja viisi tasapeliä 38 edellisestä sarjapelistään. Se tarkoittaisi 104 pisteen kautta.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)