Solskjær lataa paineita Manchester Unitedin seurajohdolle: ”Olemme taloudellisesti yksi isoimmista seuroista”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær odottaa seuralta onnistumia siirtomarkkinoilla.

Viime kesänä norjalaisluotsin joukkue vahvistui Harry Maguirella, Aaron Wan-Bissakalla ja Daniel Jamesilla. Tammikuussa United toteutti koko talven siirtoikkunan kalleimman hankinnan, kun se värväsi Bruno Fernandesin Sporting Lissabonista 55 miljoonalla eurolla.

Koronaviruksen taloudellisten vaikutusten uskotaan näkyvän myös jalkapallon siirtomarkkinoilla, mutta Solskjær odottaa Manchester Unitedin olevan hyvinkin kilpailukykyinen seura, kun seuraava siirtoaika pyörähtää käyntiin.

– Jalkapallo palaa normaaliin tilanteeseen jossain vaiheessa, ja on hyvin tärkeää, että me olemme valmiina, kun se tapahtuu, kommentoi Solskjær Sky Sportsille.

– Haluamme olla parhaita kaikessa, ja nyt on tietysti tilaisuus käyttää enemmän aikaa pelaajista ja suunnitelmista keskusteluun. Olemme arvioineet, mitä tarvitsemme. Valmennusryhmä on tietty katsonut pelejä, arvioinut niitä ja keskustellut videopuheluilla.

Solskjær uskoo, että United on taloudellisesti paremmassa asemassa kuin monet muut seurat koronaviruksen jäljiltä.

– Kuka tietää, miten markkinat reagoivat tähän? Minkä seuran pitää myydä pelaajiaan? Saattaa jopa syntyä tilanne, jota voidaan hyödyntää. Minä tiedän, että me, Manchester United, olemme taloudellisesti yksi isoimmista seuroista.

– Olen varma, että olemme kykeneväisiä tekemään haluamamme kaupat, kun kaikki palaa normaaliksi.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!