Lähteekö Manchester United poikkeukselliseen loppukauteen etulyöntiasemasta? – Ole Gunnar Solskjær: ”Toivottavasti emme totu siihen”

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjærin mielestä otteluiden pelaaminen tyhjien katsomoiden edessä tulee olemaan haastavaa, mutta Manchester Unitedin viimeaikainen kokemus voi auttaa joukkuetta sopeutumaan uusiin olosuhteisiin nopeammin.

Unitedin viimeinen ottelu ennen jalkapallokauden keskeytymistä oli 5-0-voitto LASK Linziä vastaan Eurooppa-liigan neljännesvälierissä. Ottelu pelattiin Linzer Stadionilla, Itävallassa, tyhjille katsomoille. Kun valioliigakausi saadaan käynnistettyä uudelleen, tullaan ainakin ensimmäiset ottelut pelaamaan myös ilman katsojia.

– Se tulee olemaan haastavaa, mutta me pelasimme LASKia vastaan juuri ennen pelitaukoa, ja me pelasimme fantastisesti. Sillä on varmasti [positiivinen] vaikutus pelaajiin. Tiedämme, että me voimme suoriutua hyvin ilman tunnelmaa. Sinun on luotava se itse, joukkueesi kesken, Solskjær kertoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

– Olin hyvin vakuuttunut siitä ottelusta – miten keskittyneitä me olimme. Pomolla (Sir Alex Fergusonilla, Unitedin entisellä managerilla) oli aina tapana sanoa: ”Keskittykää, pelatkaa päättäväisyydellä.” Kaikki keskittyvät pelaamiseen, mutta se oli fokusta. Toivottavasti emme totu siihen – jalkapalloa tulisi aina pelata fanien edessä intohimolla ja jännityksellä.

– Olemme seuranneet, mitä Saksassa tapahtuu. Jotta voimme seurata heidän toimintamalliaan, on tärkeää että he näyttävät esimerkkiä. On ollut hienoa katsoa taas livefutista vanhojen klassikoiden sijaan. Olemme käyttäneet useita tunteja otteluidemme analysoimiseen.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon viidennellä sijalla, kolme pistettä neljäntenä olevan Chelsean alapuolella.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!