Ole Gunnar Solskjær on kertonut, miten José Mourinho valitti hänelle Old Traffordin vieraspukuhuoneista Manchester Unitedin ja Tottenhamin kohdatessa toisensa tämän kauden Valioliigassa.

Portugalilaisluotsi sai Manchester Unitedista potkut 2,5-vuotisen ajanjakson jälkeen joulukuussa 2018. Mourinho ei onnistunut rakentamaan menestystä hänen vahvan debyyttikautensa päälle, jonka jälkeen Solskjær otti ohjat Unitedin miehistöstä.

Mourinholla oli tapana tehdä kaikkensa sen eteen, että Unitedilla olisi parempi sauma voittoon vastustajien saapuessa punapaitojen vieraaksi. Yksi näistä teoista oli tiettävästi Old Traffordin vieraspukuhuoneen muokkaaminen mahdollisimman epämukavaksi.

Joulukuussa 2019 kyseinen pilkka osui kuitenkin Mourinhon omaan nilkkaan, kun Solskjærin luotsaama Manchester United voitti hänen joukkueensa 2-1-lukemin Old Traffordin nurmella.

[readmore from=Manchester-United]

– Me keskustelimme ennen ottelua, Solskjær kertoi United We Stand -lehdelle Goalin mukaan.

– En ollut oikeastaan tavannut häntä aiemmin, vain ihan nopeasti silloin, kun hän oli Chelseassa ja he kohtasivat Cardiffin. Meillä oli mukava keskustelu. Hän tosin valitti vieraspukuhuoneesta, juuri siitä minkä hän oli itse muuttanut!

– Meidän välillämme oli positiivinen ilmapiiri – oli hyvä saada hänet takaisin.