Miksi Man United ei saa rangaistuspotkuja? – Ole Gunnar Solskjær syyttää Jürgen Kloppia: ”Sen jälkeen olen nähnyt suuren eron”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on vihjannut, että Jürgen Kloppin kommentit ovat syypää siihen, miksi hänen joukkueensa saa nykyään vähemmän rangaistuspotkuja.

Klopp kritisoi alkuvuodesta sitä, että Man United on saanut viimeisen kahden vuoden aikana enemmän rangaistuspotkuja, kuin mitä Liverpool on saanut hänen alaisuudessaan viiden ja puolen vuoden aikana.

Solskjærin mukaan tällä on ollut vaikutusta tuomareiden työskentelyyn. Hän väittää, että Unitedin olisi pitänyt saada kahdessa edellisessä West Ham -ottelussa yhteensä kolme rangaistuspotkua, mutta joukkue ei saanut ainuttakaan.

– Meidän on vain toivottava, että saamme ansaitsemamme. Meidän olisi pitänyt saada kolme rangaistuspotkua kahden viimeisen pelin aikana, norjalaisluotsi sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Eräs manageri oli viime kaudella huolissaan siitä, että saamme rangaistuspotkuja. Sen jälkeen olen nähnyt suuren, suuren eron, ja on vaikuttanut siltä, ​​että tuomareiden on vaikeampi antaa niitä meille.

– Mutta meidän on vain jätettävä se tuomarien tehtäväksi ja toivottava, että he alkavat tehdä oikeita päätöksiä hyvinkin pian.

Manchester United on tositoimissa seuraavan kerran huomenna lauantaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään Aston Villan. Ottelu käynnistyy kello 14:30 Suomen aikaa.

Artikkelia muokattu 24.9. kello 20:07 – Man United-Aston Villa -ottelun alkamisaika päivitetty.