Asiantuntija nimesi Valioliigan suurimman mestarisuosikin ja lähimmät haastajat – yhdellä jätillä ”painajaismainen” alku

© Kuva: Getty Images

Entinen huippupelaaja Paul Merson pitää Manchester Cityä Valioliigan alkavan kauden suurimpana mestarisuosikkina, mutta hänen mukaansa Liverpoolia ja Manchester Unitedia ei kannata jättää laskuista ulos.

Asiantuntijana toimiva Merson korostaa Daily Star -lehden kolumnissaan, että Liverpool on aivan eri joukkue huipputoppari Virgil van Dijkin palatessa kokoonpanoon polvivammansa jäljiltä.

– Viime kausi oli heille herätys, ja he ovat massiivisia mestariehdokkaita tällä kertaa. Uskon, että he hankkivat myös pelaajia ja kärkikolmikko on tuoreempi. Heillä on todistettavaa, Merson sanoo.

Hänen mukaansa Chelsean kauden alku on ”painajaismainen”. Kuusi ensimmäistä ottelua saattavat hyvinkin näyttää koko kauden suunnan.

– Heillä on vaikeita otteluja, ja tilanteesta tekee jopa vaikeamman sen, että niin moni heidän pelaajansa ei ole täydessä kunnossa EM-lopputurnauksen jälkeen.

Mersonin arvion mukaan kärkinelikko on alkavalla kaudella omaa luokkaansa. Hän ennustaa, että niin Arsenal, Tottenham kuin Leicesterkin jäävät niiden taakse.