Manchester Unitedilla riittää kiirettä jatkosopimusten kanssa.

Aivan hiljattain United tiedotti ensin David de Gean jatkosopimuksesta, ja sen jälkeen saatiin sidottua Victor Lindelöf pitkään jatkopahviin. Seuraavaksi listalla on Paul Pogba.

ESPN kertoo lähteisiinsä vedoten, että United olisi halukas pidentämään Pogban sopimusta. United on ajoissa liikkeellä, sillä Pogban nykyinen sopimus päättyy kesällä 2021. Lisäksi kontrahtiin sisältyy optio lisäkaudesta.

Unitedin halujen syynä voi hyvinkin olla viime kesän tapahtumat. Pogba oli tiettävästi Real Madridin ostoslistan ykköskohde, ja Pogba itse vihjasi haluavansa lähteä. Unitedissa kuitenkin edelleen nähdään, että Pogba on tärkeä mies joukkueen uudelleenrakennuksessa.

Joku voisi kysyä, miten United aikoo suostutella Pogban jatkosopimukseen, jos mies on kertonut melko hiljattain halustaan lähteä. Syitä voi periaatteessa olla useampia. Mitä todennäköisemmin Pogba saisi jatkosopimuksen myötä yhä korkeamman palkan, mutta on ihan mahdollista ettei se yksistään riitä. Pogba pitäisi mahdollisesti saada vakuutettua siitä, että United taistelee lähivuosina taas suurimmista pysteistä.

ESPN kertoo, että Pogba haluaisi edelleen siirtyä Real Madridiin, mutta että pelaaja ei täysin tyrmää ajatusta jatkosopimuksesta.