Paul Pogban siirtotilanne saattoi muuttua – Phil Neville kertoo miksi

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ex-pelaaja Phil Neville uskoo, että Paul Pogba jatkaa seurassa vielä pitkään ja nousee seuralegendojen joukkoon.

Ranskalainen on yhdistetty siirtohuhuissa jatkuvasti Real Madridiin tai Juventukseen, mutta Neville ei odota siirron tapahtuvan.

– Ennen liigan keskeytymistä olisin ehdottomasti sanonut, että hän lähtee seurasta, mutta mielestäni tilanne on muuttunut, Neville sanoo Premier League Productionsille.

Pogba on hiljattain palannut kentille puolen vuoden poissaolon jälkeen. Hyvävireinen United on pitkässä tappiottomassa putkessa.

– Dynamiikka on nyt erilainen – mielestäni Bruno Fernandesin saapumisen ja nykyisen pelitavan myötä. Joukkue näyttää kehittyneen, ja luulen Pogban ajattelevan ”Tähän seuraan on hyvä jäädä ja täällä on hyvä pelata” sekä sitoutuvan enemmän kuin aiemmin, kertoo Neville.

– Kyllä, taloudellinen tilanne on muuttunut, mutta sanoisin silti Pogballe, että pysy Manchester Unitedissa, näytä kykysi, nouse legendaksi seurassa, johon liityit 14-vuotiaana.

Lähde: Mirror