Paul Pogba vetää roskalehden oikeuteen juoruista: ”Kuvottavaa”

© Kuva: Getty Images

Paul Pogba kertoo vievänsä tabloidlehti The Sunin oikeuteen. Roskalehtien kuninkuusluokkaan luettavan julkaisun jutussa kerrotiin perusteetta, että keskikenttäpelaaja on kieltäytynyt pelaamasta Ranskan maajoukkueessa vastaisuudessa.

Maailmanmestarin Twitter-tilillään julkaisema kommentti ei jätä paljoa arvailtavaa.

Lehden mukaan Pogba, joka on uskonnolliselta vakaumukseltaan muslimi, olisi jättänyt maajoukkueen protestina presidentti Emmanuel Macronin puheille. Kuten tavallista, mutkia on Sunin uutisessa oiottu rankalla kädellä.

Macron sanoo ”julistaneensa sodan islamilaiselle separatismille”, jonka näkee elävän joissakin maan muslimiyhteisöistä. Lehti veti mutkat suoriksi, kertoen että presidentti vastustaa islaminuskoa ylipäänsä, ja että Pogba tämän vuoksi on ilmoittanut jättävänsä Les Bleusin.

– Anteeksiantamatonta, Man United -pelaaja kirjoitti.

– The Sun teki sen taas. Sataprosenttisesti paikkaansapitämättömiä uutisia minusta, joissa suuhuni laitetaan ajatuksia, joita en ole koskaan lausunut, tai edes ajatellut.

– Kuvottavaa, olen vihainen, järkyttynyt ja turhautunut tällaisiin ”media”lähteisiin, jotka keksivät otsikoita Ranskassa ajankohtaisesti herkästä aiheesta, ja heittävät maajoukkueemme samaan soppaan.

27-vuotiaan suuttumusta on helppo ymmärtää.

– Vastustan terroria ja väkivaltaa kaikissa niiden muodoissa. Valitettavasti lehdistössä jotkut eivät toimi vastuullisesti kirjoittaessaan juttuja, vaan väärinkäyttävät lehdistönvapautta. He eivät selvitä taustoja, eivätkä varmista juttujen todenperäisyyttä, vaan luovat juoruja välittämättä siitä miten ne vaikuttavat ihmisten elämään.

Pogba kertoi ryhtyvänsä lakitaisteluun Sunin julkaisijaa vastaan.

Lähde: Sky Sports